Începând cu anul 1990, datorită viziunii lui Francesco Sorabella, Music & Lights a avut nevoie de un sfert de secol pentru a deveni unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiilor audio, video, și iluminat profesionale.

Întotdeauna concentrați asupra dezvoltării profesionale a.v.l. sisteme și tehnologii, s-a evidențiat pentru o mare flexibilitate a producției și investiții constante care ne-au permis să oferim soluții tot mai creative și competitive.

Un jucător global care, datorită procesului de internaționalizare, continuă să obțină succese la nivel mondial (prezent în peste 40 de tări). Evoluția rețelei și realizările mărcilor contribuie la creșterea dinamicii procesului de inovare și dezvoltare a companiei și a produselor sale. Efectele combinate ale sinergiilor rețelei contribuie la creșterea numărului clienților noștri, creând valoare pentru toate părțile interesate.

Mărcile noastre proprii DAD, ProLights, ArchWork, ProTruss, ProAudio și GDE, fiecare dintre ele având legătură cu profiluri specifice de piață și cu cele profesionale, oferă cele mai bune opțiuni și performanțe disponibile în zilele noastre.

În spatele și prin intermediul acestor mărci, Music & Lights se angajează să propună soluții creative și competitive pentru fabricarea și distribuirea aprofundată a tehnologiilor audio, de iluminat și video pentru industria de spectacole.

Succesul constant și tot mai mare pe care l-au obținut mărcile noastre este rezultatul unui proces precis de cercetare tehnologică, susținut de o adevărată inovație.

Contactul permanent cu distribuitorii și specialiștii noștri de show-business permite, de fapt, inspirarea dezvoltării liniilor de produse care se adresează acestora, a unor niveluri ridicate de calitate a construcțiilor echipamentelor și tehnologii avansate.

Modalitățile de a face seturi de performanțe înalte, de ddesign estetic și de grijă a detaliilor, sunt valorile esențiale ale „Made in Italy”.