Allen & Heath este liderul în proiectarea și fabricarea consolelor audio de mixaj pentru aplicații live, instalații permanente, DJ, posturi de radio și studiouri de producție audio

Allen & Heath s-a aflat în avangarda primului val de mari companii britanice de mixere audio, începând activitatea în centrul muzicii swinging din Londra în 1969. În acele vremuri timpurii, mixerele Allen & Heath erau construite pentru trupele de vârf ale epocii, incluzând Genesis , Pink Floyd și The Who.

Înaintând repede către a doua decadă a secolului XXI, unii dintre artiștii care efectuau turnee utilizând consolele Allen & Heath erau: Bring Me the Horizon, Fifth Harmony și Morrissey. Gama Allen & Heath de astăzi este folosită și apreciată de trupe, companii de închiriere, firme de instalații audio, lăcașe de cult, DJ, cluburi, radiodifuzori și studiouri în aproape toate țările de pe glob.

Suntem mândri să proiectăm și să specializăm toate mixerele noastre aici la sediul nostru din frumosul Cornwall, Marea Britanie, cu fabricația impărtită între fabrica noastră din Marea Britanie și facilitățile de producție din China. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare de la nivel mondial ne-a ținut în topul tehnologiei de mixaj și ne-am angajat să valorificăm cele mai bune tehnologii și materiale pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență de mixaj posibilă. Mulți membri-cheie ai echipei Allen & Heath sunt ingineri activi de sunet cu ani buni de experiență și suntem norocoși să avem o rețea de profesioniști audio de vârf a căror reacție contribuie la modelarea designurilor noastre pentru a satisface toate nevoile clienților noștri reali . Una dintre pietrele de temelie ale companiei este pasiunea noastră comună pentru excelența audio, atât în domeniul analogic, cât și în sistemele noastre digitale, unde am câștigat o mare laudă din partea unora dintre cele mai pretențioase urechi din afacere cu precădere pentru fidelitatea emulațiilor noastre FX.

De la micul ZED-6 la marele sistem dLive pentru pro touring, toate mixerele cu logo-ul Allen & Heath sunt concepute pentru a satisface exigențele noastre audio și pentru a construi standarde de calitate. Cu o echipă puternică în spatele nostru și cea mai bună gamă de produse ale noastre făcute vreodată, așteptăm cu nerăbdare să jucăm rolul de lider în tehnologia de mixaj în anii și deceniile următoare.

 

VEDETI PRODUSELE MARCA ALLEN & HEATH