De-a lungul istoriei noastre, succesul și reputația mărcii Shure au fost definite de angajamentul nostru continuu față de Calitatea Totală care se regăsește în fiecare produs pe care îl facem.

Microfoanele și electronica audio sunt viața noastră.

Deci, dacă ați fost toată viața un entuziast Shure sau cumpărați produse Shure pentru prima dată, suntem convinși că veți experimenta același nivel de calitate totală pe care profesioniștii din domeniul audio-ului l-au apreciat de peste 90 de ani.

CINE SUNTEM NOI

Din anul 1925, muzicienii și entuziaștii muzicali din întreaga lume au ales Shure cu încrederea în sunetul și performanțele de neegalat ale produselor noastre.

Pentru patruzeci de ani și încă numărând, Shure SM58 a fost cel mai popular microfon vocal din lume, venerat pentru sunetul său natural și renumita durabilitate. Microfoanele noastre wireless sunt sinonime cu tehnologia inovatoare și rezistența tip “antiglonț”. Și căștile noastre premiate redefinesc experiența audio pentru cei mai pretențioși ascultători.

Dar Shure inseamnă mai mult decât produse de calitate. Suntem pasionați în a promova performanțele care antrenează, energizează și inspiră audiența, performanțe care ajută la modelarea cursului istoriei. Shure a fost acolo când Elvis a intrat în Sun Studios și când JFK a promis că va trimite un om pe Lună. Am fost pe cele mai mari scene din lume, de la Live Earth la Oval Office, incă de atunci.

Firma Shure este, de asemenea, pasionată de a face ceea ce trebuie. Lucrăm neobosit pentru a dezvolta produse perfecte și pentru a le sprijini cu cel mai bun serviciu clienți din industrie. De fapt, în tot ceea ce facem, suntem hotărâți să oferim o experiență audio excelentă, pentru că aceasta este măsura adevărată a performanței legendare.

 

VEDETI PRODUSELE MARCA SHURE