Martin Audio a fost fondată în 1971 de maestrul în inginerie Dave Martin. Viziunea sa a fost aceea de a da posibilitatea formațiilor de muzică să presteze pentru un public cât mai numeros și să fie cât mai fidel auzite pentru prima dată.

Reputația difuzoarelor Martin Audio a crescut rapid, și în curând am fost producători de sisteme de touring de clasă mondială pentru super-grupurile zilei, inclusiv Pink Floyd, The Who și Supertramp.

Suntem foarte mândri de această moștenire astfel că filozofia centrală a lui Dave despre importanța experienței audiției a rămas. Astăzi, Martin Audio se bucură de o reputație internatională pentru furnizarea unor sisteme superioare de difuzoare profesionale în întreaga gamă de aplicații de touring, de teatru și de instalații.

Renumită pentru integritatea în design, excelențtă tehnică și longevitatea produselor sale, Martin Audio aduce crearea sistemului în o viitoare dimensiune. Misiunea noastră este ca fiecare membru al publicului să se bucure de o experiență sonoră excepțională care reproduce fidel performanța artistului.

Produsele Martin Audio sunt mai mult decât o cutie.

Filozofia designului pune accentul pe experiență subiectivă a sunetului, precum și pe excelență tehnică. Condusă de foarte respectatul Jason Baird, directorul de cercetare și dezvoltare Martin Audio, echipă R & D lucrează pentru a realiza produsul finit pentru fiecare aplicație, cu convingerea că toate caracteristicile corecte ale sunetului ar trebui să fie inerente în proiectarea acustică, nu dependente de corecțiile electronice ulterioare.

Piatra de temelie a succesului Martin Audio a fost întotdeauna angajamentul fată de calitate. Se utilizează numai materialele și componentele de cea mai bună calitate. Carcasele audio Martin sunt fabricate în principal din lemn cu proprietăti acustice naturale și aspect bun. Acestea sunt intărite acolo unde este cazul, finisate cu grijă și atenție la detalii pentru a ne asigura că satisfacem dorința clienților noștri privind durabilitatea, ușurința în manipulare și manevrabilitatea

Sediul central al companiei britanice de la High Wycombe este dedicat activităților de cercetare și dezvoltare, proceselor de producție, suitelor demonstrative, depozitării, managementului, vânzărilor și birourilor de asistență pentru clienți.

Peste 40 de distribuitori dedicați, susținuți prin instruire continuă și sprijin, deservesc țări diferite din întreaga lume.

 

VEDETI PRODUSELE MARCA MARTIN AUDIO