Înființată în 1989, Mackie produce echipamente audio profesionale, construite in stilul unui tanc, robuste, rezistente si fiabile, cu un sunet grozav, la un pret accesibil. De la incinte acustice și mixere până la căști, microfoane și procesoare.

În calitate de firmă corporativă pentru marca Mackie, LOUD, comercializează și distribuie o gamă largă de produse audio profesionale în întreaga lume. Liniile de produse includ sisteme de consolidare a sunetului, echipamente de înregistrare și mixere analogice și digitale. LOUD își distribuie produsele în primul rând prin intermediul dealerilor cu amănuntul, platformelor online și contractorilor de sunet instalat și își desfășoară operațiunile principale în Statele Unite, cu operațiuni în Canada și China.

Produsele mărcilor noastre se bazează zi de zi,  printr-o gamă largă de setări și aplicații, inclusiv studiouri profesionale și de înregistrare la domiciliu, case de cult, DJ mobil, baruri / cluburi, turnee de concerte, facilități educaționale, postproducție, conținut creație și nu numai.