Highlite Internațional are sediul în Kerkrade (Limburgul de Sud) și a fost fondată în anii 1990 de Huub și Conny de la Haije. Ceea ce a început ca un prim container de echipament de spectacol a crescut de atunci într-o companie care furnizează produsele sale în peste 70 de țări și are o forță de muncă de peste 150 de angajați. Highlite are toate motivele să se mândrească cu faptul că este unul dintre principalii furnizori europeni de echipamente de spectacol și distribuitor mondial de produse în domeniul echipamentelor de lumini și sunet.

 

Experiența

Highlite are peste 20 de ani de experiență în furnizarea pe piețele profesionale a echipamentelor de prezentare. Datorită acestei atitudini profesionale, Highlite asigură întotdeauna că clienții săi au la dispoziție tehnologia cea mai recentă. Toate produsele care poartă ștampila Highlite trebuie să respecte reguli de calitate stricte. Raportul preț-calitate ale produselor Highlite este întotdeauna mai bun decât se poate imagina. Highlite se numără printre partenerii principali ai show-ului, care se ocupă de concerte la scară largă și de spectacole la evenimente la scară mică organizate la case particulare.

 

Automatizarea

Sediul central al Highlite International se află pe proprietatea industrială Dentgenbach. Pe lângă birourile companiei, sediul dispune de un depozit de 15.000 de metri pătrați. Depozitarea și transbordarea mărfurilor a fost complet automatizată în 2010, când depozitul a fost construit. Aici mărfurile sunt sortate, depozitate, retrase automat și ambalate pentru transport. Cu investiția în acest depozit complet automatizat, conceptul de servicii și livrare rapidă a dobândit o dimensiune complet nouă.

 

Angajament și motivație

Angajații Highlite își dedică angajamentul și motivația de a căuta pentru – și, chiar mai important, de a găsi – produse care pot fi oferite la cele mai mici prețuri posibile, în timp ce acestea fiind încă de cea mai înaltă calitate posibilă. Provocarea de a oferi clienților noștri cele mai bune produse și servicii posibile în cadrul segmentului de piață Highlite duce compania la noi înălțimi.

 

Piețele

Cota de piață a companiei Highlite a crescut în ultimii ani. Compania este prezentă în multe țări europene prin reprezentanții săi, o abordare personală care a dat rezultate excelente. Highlite este, prin urmare, foarte recunoscătoare clienților săi pentru încrederea în produsele și serviciile sale. Există, de asemenea, o creștere evidentă a cotei de piață a Highlite în țările învecinate cu Uniunea Europeană, din ce în ce mai multe comenzi provenind de pe piețele relativ noi din jurul Mării Mediterane. Highlite se apropie, de asemenea, de piețele globale mai mari, cum ar fi Australia, Asia și America de Nord și de Sud.

 

Planuri de viitor

Importanța continuării oferirii unui nivel ridicat de servicii este evidentă. În ceea ce privește viitorul, Highlite este dedicat creșterii nivelului de servicii pe care îl oferă clienților săi actuali și potențiali la un nivel continuu ridicat. Finalizarea unui nou centru de servicii în viitorul apropiat este unul din primii pași în această direcție. Viteza și un standard ridicat de calitate în ceea ce privește furnizarea de servicii și contactele cu clienții sunt de o importanță capitală pentru Highlite.

Indiferent dacă plasați o comandă majoră sau minoră cu Highlite, aveți întotdeauna la dispoziție un serviciu rapid și expert oferit de către personalul nostru cu înaltă calificare.

Permiteți-vă să vă inspirați de tot ceea ce Highlite are de oferit în domeniul echipamentelor profesionale de sunet și iluminat. Aruncați o privire la site-ul nostru, dați-ne un telefon sau solicitați mai multe informații prin fax sau e-mail. Highlite este dedicat să vă ajute! Bine ați venit la viitorul dvs.!