La Link conectăm Industria de divertisment. Conectorii LK de inaltă calitate (MIL5015) LK și cablarea Eurocable sunt fabricate la cele mai înalte standarde pentru conectivitate audio, video, date, Ethernet și fibră optică.

Link a fost fondată în 1987 de doi ingineri audio, inclusiv Marco Piromalli, actualul președinte al Link. În primii ani, Link s-a concentrat pe furnizarea unui conector modular capabil să supravietuiască elementelor dure ale turneelor de concerte, menținând în același timp fidelitatea de precizie necesară în industria divertismentului. Inspirați de industria militară și avionică, am dezvoltat o nouă gamă de conectori care depăsea toate cerințele din industrie.

Link a văzut că creșterea numărului de date digitale și a tehnologiei cu fibră optică ar putea transforma industria divertismentului, astfel încât am început să construim soluții pentru problemele legate de cabluri și conectivitate existente în interiorul industriei audio, video și iluminat.

Sub conducerea domnului Piromalli și a actualului director general al Link, Assunta Fratocchi, compania s-a concentrat pe lucruri fundamentale și și-a construit reputația pe baza a două mărci de renume mondial: Eurocable și LK Connectors. De-a lungul anilor, a continuat să inoveze și să ofere clienților săi atât cabluri, conectori și accesorii pre-construite, cât și personalizate, pentru a fi satisfăcută fiecare nevoie în parte

Astăzi Link oferă o gamă completă de soluții de conectivitate considerate cele mai bune din clasă. Cablurile și sistemele sale de distribuție pre-construite și personalizate conectează și distribuie semnale audio, alimentare, iluminat, Ethernet și video pentru aplicații de difuzare, film, studio și de divertisment live. Dacă vă puteți imagina, noi putem construi. Link se mândrește cu oferirea celei mai bune soluții de conectivitate la timp și la buget și în furnizarea celui mai bun serviciu pentru clienți în industria divertismentului.