Situată chiar lângă Londra, una dintre cele mai aglomerate capitale de divertisment din lume, este Storm Ltd. Oferind echipamente specializate de iluminat, audio, video și servicii de personal pentru industria de divertisment, Storm Ltd este un vârtej neîncetat de activitate.

Fondatorii Pete Kramer și Dave Knapp s-au întâlnit cu 20 de ani în urmă, în timp ce lucrau ca tehnicieni independenți la teatrul lor local, Teatrul Peacock Woking. La scurt timp după întâlnire, cei doi au descoperit că au împărtășit o bogată experiență în furnizarea de asistență tehnică pentru teatrele de la West End din Londra și în turnee la nivel mondial, inclusiv Starlight Express, Cats, Phantom of the Opera, Barnum, Aspects of Love, Joseph & his Amazing Technicolor Dreamcoat și Showboat.

„Datorită experienței noastre combinate în domeniul teatrului am avut o mulțime de contacte atunci când am decis să formăm Storm Lighting în 1996”, spune Kramer. „Afirmarea ca o companie mare a apărut atunci când am fost aleși să livrăm pachetele complete de iluminat, sunet, manipulare, transport și echipare pentru Spirit of the Dance în 1998.

După aceasta, aprovizionarea echipamentelor noastre pe piața teatrală a început să se mărească și în același timp, prezența noastră pe piața corporativă a început să crească „.

În 2015 Storm a fost redenumită ca Storm Ltd pentru a reflecta această extindere, lărgind ponderea sa în sectoarele corporate și de teatru. Compania are acum o echipă de bază de 10 persoane, pe langă aceștia având și aproximativ 40 de ingineri independenți.

Storm Ltd sunt acum oficialii furnizori tehnici la locurile de artă principale din Londra, cum ar fi; Grădinile botanice regale, Galeria de picturi Dulwich, Muzeul de design și Galeria fotografilor. Aceasta este o zonă a afacerii care continuă să se extindă alături de expertiza in-house de la Storm.

Investiția în tehnologie de înaltă calitate și în personalul specializat este esențială pentru etosul Storm, asigurându-se că este în măsură să depășească așteptările clienților, nu doar să le satisfacă.

„Am adoptat întotdeauna abordarea investiției în produsele corecte”, spune Knapp. „Ne mândrim de reputația noastră pentru livrarea echipamentelor de cel mai înalt standard”.

Încă de la începuturi, Storm Ltd a investit în echipamentele Avolites, inițial investind în Art2000 dimmer pentru rack, pentru turnee de teatru și apoi a adăugând consolele Pearl și mai târziu gama de console Titan pentru a deservi activitatea corporativă venită din afacere.

„Am inceput sa stocăm Avolites la sfârșitul anilor ’90 știind că kit-ul a fost testat folosind rack-urile FD72 in turnee”, spune Knapp. „De atunci am continuat investiția, compania având o reputație excelentă pentru fiabilitate.”

Inventarul substanțial de produse Avolites al companiei Storm include rackurile de dimmere Art 2000, consolele de control din gama Titan și consolele clasice ale lui Avolites. Echipamentul este folosit în mod regulat pentru producțiile proprii ale lui Storm, cel mai recent pentru premiul Glamour Woman of the Year, Red Bull Culture Clash, turneul de teatru Dirty Dancing fiind disponibil de asemenea și pentru închirieri.

„Dimmerele de rack Avolites Art 2000 sunt piesa de rezistență a acțiunilor noastre de închiriere”, spune Knapp, referindu-se la stocul de zece rack –uri de dimmere de la Storm Ltd. „Rareori avem probleme cu aceste unități și le folosim cu o combinație de module Dimming și Hot-Power, ceea ce le face extrem de versatile”.

În acest an, Storm Ltd este pe cale să se lanseze intr-un turneu de 12 săptămâni al casei Stately Homes, în timp ce vom face un turneu FriendsFest 2017 în toată țara. Storm Ltd au fost rugați să furnizeze un management complet al producției tehnice pentru acest eveniment. Alte proiecte includ evenimente corporative pentru M & S, Glamour Magazine, BMA, Nationwide & Genzyme.

 

“Suntem mândri de echipa și de angajamentul nostru față de fiecare lucrare”, spune Knapp. „Asta ne-a ajutat să evoluăm, crescând de-a lungul anilor”.